Co je to flambování?

Co se skrývá za tajemným názvem flambování?
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Co se skrývá za tajemným názvem flambování? Flambování sice nepatří mezi tradiční způsoby úpravy jídel, přesto by nemělo být opomíjeno. Jedná se o velkou podívanou - v závěrečné fázi přípravy pokrmu se přidá lihovina a pokrm se zapálí. Buďte ale klidní, Markéta Krajčovičová Vám ukáže, jak bezpečně flambovat i ve vlastní kuchyni.

Přehrát recept

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU