Co se skrývá za tajemným názvem flambování? Flambování sice nepatří mezi tradiční způsoby úpravy jídel, přesto by nemělo být opomíjeno. Jedná se o velkou podívanou - v závěrečné fázi přípravy pokrmu se přidá lihovina a pokrm se zapálí. Buďte ale klidní, Markéta Krajčovičová Vám ukáže, jak bezpečně flambovat i ve vlastní kuchyni.
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…