Roman Paulus
Doba přípravy1 hod.

Co je to redukování?

Tentokrát Vám Roman Paulus vysvětlí, jak správně redukovat vývar a proč se to vlastně dělá.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP

Tentokrát Vám Roman Paulus vysvětlí, jak správně redukovat vývar a proč se to vlastně dělá. Dozvíte se také, kdy je třeba vývar osolit a proč právě v daném momentě.

1 ) Aby se kůra citrónu nebo pomeranče během strouhání nepřilepovala na struhadlo, stačí když ho předtím natřete trochou olivového oleje.

2 ) Do přesolené polévky přidejte syrový brambor a vařte ještě asi 15-20 minut. Brambor vsákne přebytečnou sůl.

3 ) Červená řepa si zachová svou barvu, pokud do vaření přidáme šťávu z citrónu nebo kapku octa.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU