Marcel Ihnačák
Doba přípravy15 min.

Nepostradatelný hmoždíř

Molcajete - tak volali hmoždíř staří Aztékové, kteří používali tento nástroj každý den. Jeho role se přece jen za ty roky změnila.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP

Dnes nám slouží v kuchyni při drcení bylinek a koření. I když se čas řítí vpřed, technologie se vyvíjí a do domácností zavítaly mixéry a elektrické mlýnky, v některých ohledech je hmoždíř nenahraditelný. Jen při používání hmoždíře můžeme plně kontrolovat jemnost drcení bylinek a mít jistotu, že nic neztratíme z chuti a vůně.

Hmoždíře mohou být různé - kamenné, porcelánové... Princip je však ale stále stejný. Správné používání hmoždíře Vám představí Marcel.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU