Roman Paulus
Doba přípravy2 hod.

Chobotnice "sous-vide"

Připravit chobotnici je pro každého kuchaře tak trochu výzva, neboť její maso patří k těm tužším. Metoda sous-vide vám ulehčí práci. Díky dlouhému vaření při nižší teplotě bude měkká a navíc plná chuti. Takto připravenou chobotnici můžete později použít do rizota, různých salátů nebo italských těstovin.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU