
podívejte se na video
- Cibule na několik způsobů
- Jak oloupat chřest?
- Jak oloupat grilovanou papriku?
- Jak snadno oloupat rajče?
- Jak dobře ugrilovat papriku?
- Pečený česnek
- Jak uvařit zelený chřest
- Řapíkatý celer
- Dýně
- Květák
- Petrželové chipsy
- Fenykl
- Olivová tapenáda
- Celer
- Dip z pečených paprik
- Domácí sušená rajčata
- Krémový špenát
- Restovaný lilek
- Mrkev
- Topinambury
- Baba ganoush
- Zelenina ve sladkokyselém nálevu
- Ratatouille
- Zapečené ratatouille
- Zkaramelizovaná cibule se zeleným pepřem
- Vídeňská cibulka
- Česnekové chipsy
- Blanšírování
- Dýňová pomazánka
- Pomazánka z černého kořene a uzeného lososa
- Grilovaná zelenina
- Kaše ze sladkých brambor
- Nakládaná dýně
- Jak zpracovat růžičkovou kapustu
- Rebarbora a rychlý rebarborový kompot
- Grilovaný chřest se sezamovým dresinkem
- Drobenka a rebarborový crumble
- Marinovaný zázvor
Zelený chřest je mnohem lepší na přípravu než ten bílý. Můžete ho oloupat, není to ale nutné. Rychle se vaří a nevyžaduje mnoho dalších příloh. Oblíbíte si jej třeba s olivovým olejem, máslem nebo holandskou omáčkou. Podívejte se, jak snadná je jeho připrava!
Komentáře (3)
Host
přidáno před 1021 dny
A kde je ten recept?
odpověď
Host
přidáno před 990 dny
Nahoře na videu :)
Host
přidáno před 1034 dny
Na mobilu je ta stránka úplně na před, 5 jiných receptu, ale ten, kterého se týká, nikde 👎.
odpověď
zobrazit vše