
podívejte se na video
- Knedlíky v české kuchyni
- Tvarohové knedlíky s jahodami
- Bramborové knedlíky
- Houskové knedlíky
- Špekové knedlíky
- Hrnečkové knedlíky
- Chlupaté knedlíky
- Karlovarské knedlíky
- Knedlíky z polenty
- Karlovarský knedlík s jáhlami
- Bramborovo-tvarohové knedlíky s medvědím česnekem
- Kopřivové knedlíky se schwarzwaldskou šunkou
- Tradiční játrové knedlíčky
- Kynuté knedlíky plněné borůvkami
Bez knedlíků si lze českou kuchyni stěží představit. Slouží jako příloha k masům a omáčkám nebo jako samostatný pokrm. Vyskytují se v různých podobách – jsou hrníčkové, bramborové, houskové nebo také ovocné či nasladko s povidlovou náplní. Roman Paulus Vám ukáže, jak připravit knedlíky, které se nerozvaří, jsou hladké, jemné a hlavně chutné. Vyberte si svou oblíbenou podobu knedlíků a připravte si je spolu s Romanem.
Komentáře (1)
Host
přidáno před 1282 dny
ahoj
odpověď
zobrazit vše