
podívejte se na video
Na přepuštěném másle můžete smažit cokoli - maso, ryby, vejce, koblihy i palačinky. Během přepouštění se navíc zbavíte veškerých alergenů. A to nejdůležitější - přepuštěné máslo má mnohem vyšší kouřový bod než obyčejné máslo. Podívejte se, jak si ho můžete snadno připravit doma.
Komentáře (2)
Hana
přidáno před 164 dny
Já máslo skoro nepoužívám. Už to není co to bývalo. V poslední době jsem si oblíbila slunečnicový olej, který je za studena lisovaný. Objednávám si ho z https://www.fabioshop.cz/olej-na-peceni-a-vareni a myslím si, že je to nejzdravější způsob smažení.
odpověď
host
přidáno před 2123 dny
používám ho pravidelně a vydrží klidně i měsíc! jen do toho a opravdu vydržet aspoň tu půlhodinkues tomu věnovat! :)
odpověď
zobrazit vše