Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Určitě jste již ochutnali klasickou verzi tataráku z hovězí svíčkové. Roman Paulus Vám v následujícím videu ukáže, že skvěle chutná i z jiného druhu masa, konkrétně z telecího. Jeho příprava se sice v ničem neliší, ale náš šéfkuchař přidal několik surovin, které jeho chuť skvěle podtrhnou. Vyzkoušejte recept na tuto výjimečnou a možná trochu neobvyklou pochoutku.

 

Recept na telecí tatarák

Suroviny:

  • 200 g telecí svíčkové
  • 20 g červené cibule
  • 20 g pažitky
  • 10 g kapar
  • extra panenský olivový olej
  • mořská sůl z mlýnku
  • černý pepř z mlýnku

Na podávání:

 

Postup:

Telecí maso nasekáme na malé kousky, opepříme, osolíme, zakápneme olivovým olejem a přidáme najemno nakrájenou červenou cibuli, nasekané kapary, nasekanou pažitku a nastrouhanou citronovou kůru.

Tatarák servírujeme s chlebovými chipsy, nakrájenými ředkvičkami, lístky řapíkatého celeru, výhonky bylinek a hořčicovou majonézou.

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.