
podívejte se na video
Pokud hledáte tip na rychlou večeři nebo chuťovku, tak si určitě nenechte ujít následující video. Z tuňáka, zeleniny a opečené bagety vytvoříte skvělé jídlo. Roman Paulus Vám ukáže hned dvě varianty jeho salátu s tuňákem, lehčí a vydatnější s majonézou. Vyzkoušejte obě dvě a určitě je nebudete připravovat jen jednou.
Recept na přípravu tuňákového salátu s topinkami
Tuňáka ve vlastní šťávě smíchejte s červenou cibuli, červenou a žlutou papriku, které nakrájejte na malé kostičky, a jarní cibulkou nakrájenou na kolečka. Přidejte nasekanou pálivou papričku a olivový olej. Osolte, opepřete a dochuťte citronovou šťávou. Salát rozdělte na 2 části a do jedné přidejte majonézu. Salát servírujte na opečeném chlebu.
Komentáře (2)
Kristyna riesnerova
přidáno před 581 dny
dobry den
odpověď
KuchniaLidla
přidáno před 579 dny
Dobrý den i Vám, Kristýno :-)
zobrazit vše