Roman Paulus

Vánoční cukroví

Vánoce bez cukroví by nebyly Vánoce. Existují recepty, které k vánočním svátkům prostě patří a bez nich si štědrovečerní večeři ani neumíme představit. Recepty se předávají z generace na generaci, dodržujeme léty ověřený postup. Cílem je podělit se u štědrovečerního stolu s celou rodinou tím, co je nejlepší. Aby bylo vánoční pečení úspěšné, je důležité si vše naplánovat. V tom vám pomůže nejnovější video Kulinářské akademie Lidlu, ve kterém se dozvíte, které druhy cukroví je nutné upéct v předstihu a které naopak můžete připravovat na poslední chvíli nebo jak upéct tu nejlepší vánočku. Pečte s Kulinářskou akademií Lidlu!
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU