Roman Paulus

Vaření metodou sous-vide

V čem spočívá vaření metodou sous-vide? Sous-vide je způsob pomalého vaření masa, ale i dalších potravin ve vakuu. Ty zůstávají šťavnatější a zachovávají si více chutí, než při běžných úpravách. Potraviny se vaří ve speciálních vakuových sáčcích při nízké teplotě. Podívejte se, co vše si můžete při nízké teplotě vaření připravit.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU