
podívejte se na video
- Vykosťování kuřete
- Vykosťování krůtích stehen
- Vykosťování kuřecího stehna
- Vykosťování kachny
- Vykosťování králičího stehna
- Vykosťování králičího hřbetu
- Porcování králíka
- Jak svázat maso
- Hovězí carpaccio
- Hovězí tatarák
- Telecí tatarák
- Špikování masa
- Jehněčí kebab
- Salát z grilovaného hovězího roštěnce
- Tortilla plněná grilovaným kuřecím masem
- Plněná kuřecí prsa s parmskou šunkou
- Kuřecí fáš s bylinkami
- Vietnamské vepřové barbecue Bún Chá
Krůtí stehno je velmi jemné a šťavnaté maso. Můžeme ho připravit různými způsoby - nejjednodušší je příprava stehen vcelku spolu s kostmi. Ale mnohem elegantnější je podávat je vykostěné - bez kostí, chrupavek a šlach. Jak na to? Velmi jednoduše! Podívejte se, jak vykosťuje krůtí stehna Roman Paulus.
Komentáře (1)
host
přidáno před 2656 dny
Video je pěkné, ale ta hudba je hrozná. Když se podíváte na tři videa a všude je stále stejná hudba tak to leze na nervy. Přitom každé jídlo přímo vybízí k nějaké i klasické hudbě. Holanská omáčka - jejich nádherná hudba, losos Eduard Grieg... tedy nebýt tak líný a pohrát si s tím. Dobrá hudba k výtečnému jídlu patří. Bohužel za to autoři pozapomněli. Miloš Kusý
odpověď
zobrazit vše