
podívejte se na video
- Vykosťování kuřete
- Vykosťování krůtích stehen
- Vykosťování kuřecího stehna
- Vykosťování kachny
- Vykosťování králičího stehna
- Vykosťování králičího hřbetu
- Porcování králíka
- Jak svázat maso
- Hovězí carpaccio
- Hovězí tatarák
- Telecí tatarák
- Špikování masa
- Jehněčí kebab
- Salát z grilovaného hovězího roštěnce
- Tortilla plněná grilovaným kuřecím masem
- Plněná kuřecí prsa s parmskou šunkou
- Kuřecí fáš s bylinkami
- Vietnamské vepřové barbecue Bún Chá
Vykostění kuřete spočívá v oddělení masa od kosti a chrupavek tak, aby se přitom nepoškodilo a nenařízlo maso ani kůže. Roman Vám krok za krokem vysvětlí, jak to udělat, díky čemuž to bez problémů zvládnete i doma. Z kostí a vykrojených zbytků uvaříte výborný vývar, který bude dokonalým základem pro polévky a omáčky!
Komentáře (1)
Hosť
přidáno před 209 dny
málo detailné. neviem, kde, čo ako,,, lebo z toho uhla to nevidno
odpověď
zobrazit vše